TEORIA DRUMULUI SPIRITUAL OPTIM

Singura cale de evolutie spirituala este Suferinta iar finalitatea evolutiei este credinta in Dumnezeu, adica Mantuirea!


duminică, 10 februarie 2013

FIZICA, ENERGII, GAURI NEGRE SI STEPHEN HAWKING

De mai bine de 30 ani dezbatem ce se intampla cu informatia. Se pierde sau nu se pierde? Marea greseala este ca toate mintile luminate isi aloca resursele mentale pentru probleme ce irosesc timpul pe care il avem pentru a intelege menirea noastra.
Este gresit chiar sa spunem ca timpul il "irosim" pentru ca el exista deja in toate formele posibile. Sintagma "nu exista trecut, nu exista viitor, exista doar prezent" explica faptul ca, in urma unui big bang demonstrat stiintific, TOTUL a fost creat.
Ramane doar sa aflam toate manifestarile materiei care...EXISTA DEJA"!
Este falsa impresia ca noi creem! De fapt noi descoperim pas cu pas ce a fost deja creat. Informatia, intradevar, nu se pierde, exista in manifestari infinite!
In ceea ce priveste felul in care percepem aceste manifestari deja existente: avem o singura posibilitate - din interiorul evenimentelor.
Posibilitatea de a percepe din exterior lucrurile, apartine doar Creatorului! De aici vin si speculatiile Universurilor cu mai multe dimensiuni, prin faptul ca nu putem vedea mai mult decat din interior!!!
Einstein si alte minti luminate au intuit aceasta configuratie si au fost coplesiti de imposibilitatea de a "evada". Atata timp cat existam in aceasta forma de viata, tot atat si vedem cu ochii!
Altceva se intampla cu INIMA!
Energia atat de coplesitoare din jurul fenomenului "gaura neagra" se regaseste in inima! In inima fiecarui OM! Sa spunem ca INIMA este poarta care ne poate ajuta sa privim manifestarile materiei din exterior, precum Creatorul.
Stiintific, la nivelul de acum, este aberanta teoria dar mai tarziu cand ponderea trairilor din viata cotidiana va fi prin INIMA, vom putea intelege.
Ca exemplu (pe scurt), exista un caz de leucemie cronica ce se incearca sa fie vindecat cu medicatie, aparate...etc. Nici o sansa!
Cand bolnavul, intr-o sedinta de terapie, lipeste capul de pieptul terapeutului, boala stagneaza si regreseaza! Este o certitudine ignorata de noi toti!!!
Cum se intampla acest fenomen?

Elvis Birsan
10 februarie 2013
www.terapiereiki.blogspot.com
0726624945