TEORIA DRUMULUI SPIRITUAL OPTIM

Singura cale de evolutie spirituala este Suferinta iar finalitatea evolutiei este credinta in Dumnezeu, adica Mantuirea!


duminică, 15 mai 2011

TRANSFERUL EMOTIILOR CURATIVE

Revin aici cu un subiect care poate salva oamenii de suferinta bolilor.


Doctorii spun ca emotiile prelungesc viata!!! Cu toate acestea nimeni nu tine cont de faptul ca avem in noi, in fiinta noastra, in inima noastra, cheia vindecarii oricarei suferinte.

Voi defini aici orice om ca fiind TERAPEUTUL!

1. Terapeutul traieste emotii care se materializeaza in camp energetic curativ.

Este nevoie de curatirea energetica a terapeutului pentru a emite campuri energetice albe=curative.

2. Canalizarea emotiilor terapeutului catre zonele afectate:

ETAPA1-INTRODUCEREA SUBIECTULUI IN STAREA “ALFA”

ETAPA2-CURATIREA ENERGETICA A SUBIECTULUI

ETAPA3-GHIDAREA EMOTIILOR(CAMPURILOR ENERGETICE CURATIVE) CATRE ZONELE AFECTATE

ETAPA4-INTENSIFICAREA EMOTIILOR TRANSMISE CATRE ZONELE AFECTATE, PRIN AFIRMATII CARE MOTIVEAZA CONSTIINTA TERAPEUTULUI IN VEDEREA VINDECARII

ETAPA5-TERAPEUTUL TREBUIE SA SIMTA NIVELUL RIDICAT AL MOTIVARII, SA ATINGA UN NIVEL RIDICAT DE VIBRATIE SI SA RAMANA IN ACEASTA STARE TIMP DE MINIM 5 MINUTE PRIN MEDITATIE ASUPRA SIMBOLURILOR VINDECATOARE

Este obligatoriu ca terapeutul sa atinga starea “ALFA” concomitent cu subiectul. In timpul celor 5 minute de meditatie, simbolurile vindecatoare vizualizate vor fi aduse si mentinute in zonele afectate.

Cum alegem/identificam simbolurile vindecatoare ce vor participa la terapia de vindecare?

Nu le alege terapeutul. Terapeutul doar le ofera pentru ca terapeutul este un canal de transmitere a luminii albe.

Simbolurile singure se vor autoselecta in vederea vindecarii subiectului.

De ce?

Planul cauzei traumei este foarte complex. Pot fi afectiuni in profunzimea karmei, in profunzimea planurilor existentiale.

Un om, terapeut, poate fi un canal perfect de vindecare dar nu si un instrument!

AUTODETERMINAREA CAUZALA

Autodeterminarea cauzala a secventelor existentiale sau/si determinarea reciproca a celor doua parti ale fiintei, fundamenteaza si definesc STAREA DE FAPT a Universului.


Ce doresc sa spun?

Nimic nu este intamplator. Din ceea ce exista deja se formeaza secventele existentiale urmatoare care, la randul lor, exista deja!

Ca divagatie, teoria lui Stephen Hawking precum ca, gaurile negre ar distruge informatia, este eronata cel putin din perspectiva ideilor expuse mai sus.

S-ar putea spune ca aspirarea informatiei de catre gaurile negre nu distruge informatia ci o transforma in cel mai brutal mod.

Gaurile negre schimba arhetipul autodeterminarii cauzale, agita universul.

Mai putem inainta o teorie: gaurile negre creeaza noi arhetipuri din ceea ce exista deja, genereaza noi armonii.

Pentru ca Universul este continuu autodeterminat. Arhitectura universului reprezinta un infinit de secvente ce exista deja.

Matematic, orice fenomen din Univers are exprimare stiintifica, iar solutiile tuturor fenomenelor exista deja!!!

Coborand intr-un plan mai perceptibil, respectiv noi, oamenii, putem vorbi si de conceptul de determinarea reciproca a fiintelor.

Sau, putem vorbi de determinarea reciproca a Binelui si Raului, a Frumosului si Uratului. Toate reprezinta stari ce exista deja si care au ca fundament echilibrul.

Exista totusi Ceva in Univers care, intr-un moment initial s-a autodeterminat. Creatorul! Dumnezeul care in momentul initial a beneficiat ca parte a autodeterminarii sale de starea de Nimic.

In mintea noastra Nimicul este ceva ce nu exista. Totusi, Nimicul este o stare, singura opozabila Creatorului in momentul initial.

Ca solutie a Creatiei Universului, Creatorul a umplut Nimicul(perceptia noastra de Big-Bang).

Cum Nimicul este infinit, la fel este si extensia permanenta a Universului in tendinta continua de a umple Nimicul.

Ca particularitate a acestui fenomen, noi, oamenii, ne determinam reciproc in incercarea de a reintregi Dumnezeul care, la randul Sau, umple Nimicul.

UN SISTEM, ORICARE AR FI EL, VA EXISTA PRIN DETERMINARI CONTINUE RECIPROCE ALE PARTILOR CE IL COMPUN, PARTI CE EXISTA DATORITA AUTODETERMINARII UNEIA SI NUMAI UNEIA DINTRE ELE AVAND DEFINITIA DE CREATOR AL SISTEMULUI.