TEORIA DRUMULUI SPIRITUAL OPTIM

Singura cale de evolutie spirituala este Suferinta iar finalitatea evolutiei este credinta in Dumnezeu, adica Mantuirea!


joi, 23 iunie 2011

POARTA CUNOASTERII REVELATE

Ne apropiem de deschiderea portii cunoasterii. Creierul este responsabilul manifestarilor generatoare de camp electric.
Una dintre aceste manifestari ne intereseaza in mod deosebit din doua motive:

1. Starea meditativa

2. Starea este generatoarea sau “magazia” gandurilor

Aceasta stare de manifestare a creierului se numeste starea ALFA si este starea care reprezinta inceputul a tot ce este bine pentru OM.
Un OM in aceasta stare il plasam intr-un camp magnetic de o anumita valoare urmarind sa atingem efectul de rezonanta intre cele doua campuri.
Doar doua valori bine definite ale acestei ipoteze de lucru pot rezona iar rezultatul este generarea unui camp scalar, a undelor scalare care nu fac altceva decat materializeaza gandurile generate de starea ALFA.
Exista un om care a aflat aceste valori unice ale campurilor electric si magnetic, la care apare fenomenul de rezonanta si generarea campului scalar si a undelor scalare.

Omul respectiv se numeste Nicola Tesla.

Valorile acestor campuri sunt valori subtile si nu pot fi generate decat de organisme vii.
Campul magnetic al Pamantului genereaza valorile subtile unice. Este necesara doar starea de meditatie a Omului pentru a aduce campul electric cerebral la valoarea necesara rezonantei.
Frecventele acestor campuri pot fi atinse doar prin manifestari de compasiune, de iubire.
Pentru a merge mai departe cu deductiile sa ne amintim de Biblie si de manifestarea generata de Isus cand a hranit multimea de oameni facand sa apara din nimic paine, peste...etc.
Dar scopul si miza unei astfel de descoperiri nu este de a schematiza o astfel de “solutie fizica”. Este imposibil prin imposibilitatea atingerii frecventei ce trebuie generate de OM daca nu atingi starea de compasiune si iubire neconditionata.

Scopul Creatorului este de a ne face sa atingem aceasta stare unica de existenta spirituala din nevoia de intelegere ca starea de iubire si compasiune transforma necesitatile materiale intr-un mare ZERO.

Schimbarea permanenta a frecventei campului magnetic al Pamantului este un efort al Pamantului de a se adapta la starea noastra de existenta pentru a ne ajuta sa gasim starea de iesire din conceptul material.

Pamantul ne ajuta intr-un mod mult mai inteligent decat puterea noastra de intelegere.